Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika − olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära. 

• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar. 

• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem

Vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden.

Elevassistent för gymnasieelever på spetsprogrammet på Polhemskolan

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på Matematik- och fysikprogrammet som är ett naturvetenskapligt spetsprogram på Polhemskolan. Några av eleverna på programmet är i behov av förstärkt särskilt stöd, i vissa fall pga neuropsykiatriska funktionsvariantioner. Som elevassistent hos oss arbetar du till viss del med enskilda elever, men du fungerar även som resurs i klassrummet. Du kommer att ingå i arbetslaget för NAFM (Naturvetenskapligt program/Matematik- och Fysikspets)och i ett nära samarbete med lärare, specialpedagog och elevhälsan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som elevassistent, med kunskap om och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi sätter stort värde på engagemang, god samarbetsförmåga, flexibilitet, positivt förhållningssätt och stort tålamod. Kunskap och intresse för de ämnen som ingår i naturvetenskapsprogrammet är också viktigt.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-10-18
Sista datum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

19-140
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Nitsa Kiriakidou Kazemifar
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-359 73 10

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom expeditionen
Telefon: 046 - 359 73 10

Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista