Vi som jobbar på ComUng

Hos oss finns arbetsmarknadskonsulenter, fritidsledare samt studie- och yrkesvägledare . ComUng erbjuder dig som besökare möjlighet till sociala aktiviteter, friskvård och vägledning.

Fritidsledare

Till oss fritidsledare Margarita, Ricardo, Sebastian, Susanne och Tony kan du komma med dina frågeställningar – både högt och lågt. Vi finns i huset under alla öpettider!

Arbetsmarknadskonsulenter

Vi som är arbetsmarknadskonsulenter, Malin, Ida, Annika, och Andreas kan hjälpa dig med lösningar gällande din sysselsättning, praktik eller frågor som rör socialförvaltningen. Vi finns tillgängliga för drop-in vägledning på måndagar och onsdagar 15-17.30.

Studie- och yrkesvägledare

Du som är 16-20 år och inte har påbörjat eller fullföljt gymnasiet, kan ta kontakt med vår studie- och yrkesvägledare Annika. Kommunen har ansvar för att hålla kontakt med dig och erbjuda dig individuellt stöd. Annika finns även tillgänglig för drop in på mån-tors klockan 15-16.

Du kan också vända dig till ComUng för frågor gällande vuxenutbildningar, kom in till oss så hittar vi en tid med studie- och yrkesvägledare på Vägledningscentrum.

Samordnare

Har du andra frågor kring vår verksamhet är du välkommen att kontakta vår samordnare Andreas, via mejl eller telefon: 046-359 84 48.