ComUng - en mötesplats för vägledning mot arbete, studier och sammanhang!

ComUng är till för dig mellan 16-25 år och verksamheten drivs i samverkan mellan socialförvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningen i Lund.

Bytaregatan 9

Den öppna mötesplatsen på ComUng är stängd för besök tills vidare. Drop-in vägledningen kommer från och med 13 januari vara på telefon 046-359 45 81 mellan 15-17, måndag och onsdag.

Om du har bokat besök med din Arbetsmarknadskonsulent eller Studie- och yrkesvägledare är du självklart fortfarande välkommen. Prata med din Arbetsmarknadskonsulent eller din Studie- och yrkesvägledare om du har några frågor.

Eftersom att Högevallsbadet har stängt på grund av rådande pandemi finns inte heller möjlighet att låna simkort tills vidare.

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram för att hålla koll på förändringar om öppettider: @comunglund

Öppettider för tillfället 2021, tills vidare:

Måndag STÄNGT Stängt på grund av Covid. Möten med Arbetsmarknadskonsulent/Studie- och yrkesvägledare som överenskommet.
Tisdag STÄNGT Stängt på grund av Covid. Möten med Arbetsmarknadskonsulent/Studie- och yrkesvägledare som överenskommet.
Onsdag STÄNGT
Stängt på grund av Covid. Möten med Arbetsmarknadskonsulent/Studie- och yrkesvägledare som överenskommet.
Torsdag STÄNGT Stängt på grund av Covid. Möten med Arbetsmarknadskonsulent/Studie- och yrkesvägledare som överenskommet.
Fredag STÄNGT Stängt på grund av Covid. Möten med Arbetsmarknadskonsulent/Studie- och yrkesvägledare som överenskommet.

Alla tisdags- och onsdagseftermiddagar erbjuder vi bokad vägledning mot arbete och/eller studier. Då kan du ringa 046-359 45 81 mellan kl 15-17 och få hjälp med de frågor du har.

Vägledning – välkommen till oss!

Kom och få hjälp med att söka jobb, skriva CV eller hitta utbildningar. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Du kan träna med oss, låna en dator eller ta en kopp kaffe/te. Vi kan hjälpa dig att starta din egen aktivitet, ett projekt eller - varför inte bilda en förening?

Vi som finns här för dig

Hos oss finns arbetsmarknadskonsulenter, fritidsledare samt studie- och yrkesvägledare. ComUng erbjuder dig som besökare möjlighet till sociala aktiviteter, friskvård och vägledning.

Vi jobbar på ComUng

Detta är ComUng

ComUng började 2011 som ett samverkansprojekt och medfinansierades av Europeiska socialfonden. Sedan 2014 ComUng en mötesplats med gemensam information, vägledning och stöd. Målet är att fler unga ska nå innanförskap, det vill säga egen försörjning och makt över sitt liv.

ComUng är en dörr in till det stöd som finns att tillgå för att hitta jobb eller studier. Idén är att vi tillsammans med dig ska hitta och skapa möjligheter!

Mötesplats och väg vidare i livet

ComUng är en dörr in till det stöd som finns att tillgå för att hitta jobb eller studier. Idén är att vi tillsammans med dig ska hitta och skapa möjligheter!

Smarta länkar för dig som är ung

Följ oss i sociala medier

ComUng på Instagram

ComUng på Facebook

 

 

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/comung